Országúti bosszú film

<p>Eddig 1 alkalommal nézték meg.</p>

A film második fele egy orbitális mészárszék, grandiózus bosszú etap.

Film adatlap: Országúti bosszú (2014), ausztrál, amerikai film.

Tíz évvel a világgazdaság összeomlása után egy ex-katona magányosan rója az utakat autójával. Egy nap betér egy út menti csehóba, majd arra lesz figyelmes, hogy elkötik a kint parkoló járgányát. A filmben látható Marree sivatagi település, a Leigh Creek-i szénbánya, valamint az elhagyatott Hammond kísértetváros.

Az akciófilm ajánlója. Az indítás gombra kattintva megjelenik a megnevezett tárhelyhez tartozó beágyazott online film. Directed by David Michôd. With Guy Pearce, Robert Pattinson, Scoot McNairy, David Field. 10 years after a global economic collapse, a hardened loner pursues the men who stole his only possession, his car.

The Rover Országúti bosszú. 2015. március 30.

Egy nap betér. Kattints a fenti letöltés gombra a Országúti bosszú (2014) film letöltéséhez. Országúti bosszú teljes filmek Akció filmek teljes magyar szinkronnal 2015 Best akciófilmek 2015. Film Kategóriák. Országúti bosszú 2014. 103 Min. Tíz évvel a világgazdaság összeomlása után egy ex-katona magányosan rója az utakat autójával. Eddig 878 alkalommal nézték meg. Országúti bosszú film magyarul letöltés (2014) Összefoglaló és részletek: Tíz évvel a világgazdaság összeomlása után egy ex-katona magányosan rója az utakat autójával.

Országúti bosszú (2014) 57%.

Egy posztapokaliptikus film hosszú vágásokkal, szép képekkel, mély karakterekkel. Ordas tévedésekkel. Az apokalipszis csak azért kell a sztori mögé, hogy valamivel megmagyarázzuk a kihalt sivatagot, különben nem sok jele van. Ez a film a. Eredeti cím: The Rover. Film kategória: akció, dráma. Magyar mozipremier: 2014. július 31.

A filmet a magyarországi mozikban vetítették, magyar szinkronos és feliratos DVD változatban megjelent. Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. E-mail címed. Országúti bosszú Online Teljes Film Magyarul HD. David Michôd - Országúti bosszú (DVD) - DVD, film, könyv, webáruház.